ÄRsyttävää, ei nukuta. En arvannu ettei uni tule. Tai ehkä aavistin. Halusin katsoa ohjelman toisensa perään. Ensin unelmien poikamiehen, sitten Näkijän ja Marian. Sen jälkeen uutiset ja Frasierin. Sitten aloin kuuuntelemaan kuunnelmaa. Eilen se toimi hyvin, viimeisestä tarinasta en muista mitään koska nukahdin kesken.

Tänään lihaksia kiristää. Ulkoilin tunnin ja kaksikymmentä minuuttia vaihtelevassa maastossa ja sain jutella pääni tyhjäksi. Vai saako uusi tuttava miettimään liikaa asioita? Jokin ärsyttää ja saa olemaan karvat pystyssä. En halua liian läheiseksi tuttavaksi, koska koen että olemme liian erilaisia.

Kotona puhuin toisen ystävän kanssa puhelimessa, puimme enimmäkseen hänen asioitaan. Sitten soitti äiti joka halusi puhua uudesta miesystävästään. Se oli oikeastaan hyvä keskustelu. Kolmannelle kaverille laitoin tekstarin pitkästä aikaa, kyselin seuraa parin viikon päähän. Neljännen kanssa sovin 4v.-synttärikekkereille menosta.

Tiedän, mikä ahdistaa. Se on se Gragun palauttaminen. Homma tökkii taas. Yritän paeta jonnekin. Mutta en pääse karkuun. Joka paikkaa kiristää. Aamulla oli iskiashermossa vihlontaa ja nyt tuntuu siltä että jalkoja pakottaa ihan kohta. Lapaluut jumettaa ja niska vetää kasaan... äh...mikään ei ole kropassa(kaan) oikealla paikalla.

En juonu yrttiteetä, en kuunnellu rauhottavaa musiikkia. En syöny unipilleriä enkä rentouttavaa luonnontuotetta. En käyny lämpimässä suihkussa, en kirjottanu päätäni puhtaaks ennenku vasta nyt.  Ei menny mikään oikein tänään. Ettensanosettä voifusk. Miks pitää ihmisen olla niin tyhmä ?

Huomenna on taas hyvä alkaa hommiin. Greit.