Kävin bailatinossa ja afrossa, ikinä en ole ollu näin märkä hiestä! Ens viikolla tahti hyytyy, silloin on vain yksi viikkotunti. Toivottavasti juoksu- ja kävelykelejä kuitenkin lisäksi.

Päätä koskee, luulen että se johtuu nestevajauksesta. Joku jossain väitti että pitäisi juoda 3 dl tunnissa vettä ja jokaista kahvikupillista kohti saman verran vettä. Voiko pitää paikkansa? Sen teidän että liika juominen  vesipöhön vaaran eli liika on liikaa. Mitäs tietoa aiheesta löytyy?

http://ffp.uku.fi/intro/ravneste.htm

Hyvä terveys - sivut neuvovat juomaan vähintään puolesta yhteen litraan vettä vuorokaudesta sen lisäksi mitä tulee muusta ravinnosta. Ja väittää että 4-5 litraa päivässä on terveelle ihmiselle aivan vaaratonta.

http://hyvaterveys.fi/artikkelit/Runsas-juominen/248/?c=Munuaiset_ja_virtsatiet

Myönnän että juon liian vähän. En ole tottunut kantamaan vesipulloa mukanani, mutta vessassa ravaan tuon tuosta. Tiheä vessassakäynti voi olla kuulemma merkki siitä että juo liian vähän. Olen monesti yrittänyt parantaa tapaani, mutta miten vanha koira voisi oppia uusia asioita... ei muuta kuin pullo kauniiseen käteen.