Palasin iltaluennolta klo 20 jälkeen, kävin kaupassa ostamassa perheelle ruokaa ja katsoin "Näkijän". Mies hieroi hartioitani, kuten melkein joka ilta. Kympin uutisten jälkeen menimme nukkumaan, mutta kuorsausta alkoi kuulua vain toiselta laidalta. Minä luin JADESta jotain Madonnan ruokavaliosta, mutta sitten haksahdin rintasyöpäartikkeliin. Ei olis pitänyt. Olis pitäny nukkua. Mutta sitten ei enää pystynyt. Ajatuksissa pyörivät kauhukuvat ja vieressä vedettiin hirsiä. Laitoin korvatulpat korviin, mutta kuulin silti kuorsauksen. Siirryin alakertaan katsomaan Frasieria. Ja sitten katsoin zumbamainoksen.

Nyt ei nukuta, koska päässä pyörii ideoita. Yksi niistä on alkaa kirjata ylös nukkumiseen ja rentoutumiseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita, jotta voisin oppia jotain näistä asioista. Ehkä myös itsestäni.

En keksinyt yhtään syytä olla toteuttamatta ideaa välittömästi, olen spontaani ainakin öisin. Toinen spontaani tekoni tapahtui tunti aikaisemmin, kun tilasin zumba-dvd-paketin. Huomaan, että  suht järkevä ihminen voi olla yöaikaan suht tunteella toimiva. Ainakin joku osa minusta siis nukkuu.

Onko pakko tunnustaa, että pelasin yhden erän AOE:tä, johon olen ollut pahasti koukussa? Sanonko ääneen, että tekis mieli käydä syömässä toinen iltapala..eikun kolmas. Eka oli vaalea sämpylä juustolla ja lasi maitoa. Toinen oli kaksi joulupiparia ja mukillinen maitoa. Vaikka onkin elokuu. Sovitaanko, että syyskuussa tiedän jo, mitä teen?

Tervetuloa, uusi, tasapainoisempi elämä!