Nukuin makeat unet, heräsin noin klo 8:30. Kertaanpa tässä hieman, mitä eilen tein, kun uni näin maistui.

Herätys 7:00

Aamupala: kokojyvämuroja ja rasvatonta maitoa. En muista joinko kahvia. En tainnut muistaa vitamiineja ja maitohappobakteeriakaan...häsläsin jotain tietsikalla, jonka kello on väärässä ja sitten olikin jo...

Paniikki ja kiire hammaslääkäriin klo 8:40.

Sieltä puheviestinnän luennolle. Osallistuin aktiivisesti, kunnes itseä koskevat kysymykset alkoivat painaa mieltä. Menin ja kysyin palautetta asiasta ja sain hyvän mielen. Kannatti siis ottaa omat tunteet vakavasti ja toimia. :D Tunteet eivät olleet oikeassa ja siksi tarvitsin lisää tietoa asiasta. Pahamieli pois, hyvä mieli tilalle!

Kahvitauolla söin toisen aamiaisen   mangosmoothien ja kahvin.

Luennolta menin kotiin tekemään puheviestinnän esitystä. Tein vasemmalla kädellä, vatsa ei ollut kunnossa. Otin kolme hiilitablettia ja kärvistelin. Ensin ei ruokakaan maistunut, mutta söin kuitenkin myöhäisen lounaan. 

Lounas: jauhelihakeittoa.

Lisää tehtävien tekoa ja iltakuvioiden sopimista miehen kanssa. Keräsin pensaasta karviaisia.

Päivällinen: kaksi ruispalaa, niiden päällä margariinia, papuja tomaattikastikkeessa, vähän fetaa. Iso kypsä tomaatti, rasvatonta maitoa.

Kiireelllä ostamaan tanssikengät tunnille: mies heitti liikkeelle, sieltä juoksin studiolle.

Tanssin bailatinoa ja sitten afroa. Ensimmäinen kävi keskivartalolle, jälkimmäinen käsille ja jaloille. Vesipullo oli mukana, mutta siitä ehti hörppimään vain pikaisesti lajien välissä.

Hiestä märkänä bussia odottamaan ja sitten kotiin suihkuun. Päätä koski, join lisää vettä.

Iltapala: 3dl karviaisia, yksi karjalanpiirakka jonka päällä margariinia ja kolme viipaletta juustoa. E-epa-kapseli. Se on mun uusin ystävä.

Mies tuli kotiin ja hieroi taas hartioita, kasvoja ja päätä. Ihanaa!

Telkusta katsottiin vaihteeksi hyvä leffa: Hääheila! Sitten tuli numerot. Sen jälkeen mentiin nukkumaan ja nukuin onnellisena aamuun saakka.

Tänä aamuna en ole vielä muuta tehnyt kuin ottanut viereeni vesilasin *aplodeja* ja kirjoittanut tämän jutun.

Nyt tekemään graduun viimeistelyjä.